Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Simon Peresz kijelentése már v
  2007-10-25 06:30:09, csütörtök
 
  Simon Peresz kijelentése már videón is: ,,Fölvásároljuk Magyarországot"
czer, sze, 2007/10/24 - 22:53
http://szentkoronaradio.hu/node/17202

A hazai szoclib cselédsajtó és a Magyar Köztársaság Külügyminisztériumának cinkos hallgatása közepette egy tekintélyes izraeli héber nyelvű napilap ismét megerősítette Simon Peresz kijelentését: izraeliek fölvásárolják Magyarországot.

A Máárív című izraeli héber nyelvű napilap volt az, amelyből Magyarországon először értesültünk Simon Peresz - Magyarország izraeli fölvásárlásáról szóló - botrányos beszédéről. Amint azt 2007. október 12-én első ízben a Nemzeti Hírhálón, majd másutt is közzétettük, az izraeli államelnök 2007. október 10-én a tel-avivi Hilton szállóban egy kereskedelmi összejövetelen nevetve, hencegve kijelentette: mára az izraeli gazdaság olyan hatalmas eredményeket ért el, hogy izraeliek többek között fölvásárolják Magyarországot. A fölvásárolt országok sorában megemlítette még Lengyelországot, Romániát, illetve Manhattan szigetét.

Hazudozó hazai sajtó

A nem mindennapi hírt az általában magyargyűlölő, rasszista, szoclib szellemiségű hazai sajtó agyonhallgatta. A Magyar Nemzet viszont - a zsurnalisztikai etikát arcul csapva - nyolcvan százalékban betű szerinti hűséggel, forrásként önmagát megjelölve közölte le a mi hírünket és fordításunkat. De megszólalt Shiri Zsuzsa, a Magyar Rádió és a Magyar Távirati Iroda jeruzsálemi tudósítója - ezúttal a HVG-ben -, és magyar embereket leantiszemitázva, a megsértett nemzeti önérzetünkön gúnyolódva igyekezett tompítani, sőt Ájelet Frisst, Simon Peresz szóvivőjét megkérdezve egyenesen letagadni az izraeli államelnök ominózus kijelentését. A Magyar Rádió tudósítója szerint Ájelet Friss ezt mondta: ,,Három éve dolgozik Peresszel, de hasonló szavakat még soha nem halott tőle." Magyarán: az elnöki szóvivő hazudott, és egyben meghazudtolta a két tekintélyes héber nyelvű napilap, a Máárív és a Jediot Áháronot általunk ismertetett tudósításait, illetve Izrael budapesti nagykövetségének a szóvivőjét, aki szintén kénytelen volt elismerni, hogy Peresz valóban Magyarország fölvásárlásáról beszélt.

Bizonyíték szóban, képben és hangban

S mit ad Isten, a Máárív október 22-ei száma ismét Peresz Magyarországgal kapcsolatos kijelentésével foglalkozik, s az alábbi videón is megerősíti a korábbi beszámolóink igaz voltát.

Your browser is not able to display this multimedia content.

Nem működik a lejátszás?
youtube.com

S most figyeljen jól Csintalan Sándor! A fenti videón Simon Peresz Magyarországgal kapcsolatban ugyan nem túl irodalmi héberséggel, de pontosan a következőt mondja: ,,Olyan kis ország részéről, mint mi, ez szinte döbbenetes. Azt látom, hogy fölvásároljuk Manhattant, és fölvásároljuk Magyarországot, és fölvásároljuk Romániát, és fölvásároljuk Lengyelországot. S ahogy én látom, nincsenek problémáink. A tehetségünk, az összeköttetéseink és a dinamizmusunk jóvoltából szinte mindenhová eljutunk."

A Máárív leírva is megismétli Peresz botrányos kijelentését, de a lap írójának volt annyi stílusérzéke, hogy az államelnöknek a videón elhangzott szavait héberről héberre fordította, de ez semmit nem változtat a lényegen: ,,A gazdasági helyzet Izraelben kitűnő. Fölvásároljuk Manhattant, Romániát, Magyarországot és Lengyelországot, s mindez köszönhető az izraeliek tehetségének és az összeköttetéseinknek."

Az izraeli olvasók írják

A Máárív Simon Peresz megnyilatkozásával foglalkozó újabb cikkére nagyon sok izraeli olvasói észrevétel érkezett, s meg kell állapítanunk, hogy az izraeliek pontosan megértették azt, amit Csintalan Sándor, a jelenlegi hazai ellenzék, a cselédsajtó és a budapesti kormány nem képes, vagy nem hajlandó megérteni: az izraeli államelnök egyértelműen a világ egyes országainak, így például hazánk fölvásárlásáról beszélt. Nézzünk egy-két izraeli olvasói levelet:


- A 80 év feletti elnökünk a múltbeli eredményei után úgy látszik, manapság már nem nagyon tud uralkodni a nyelvén, s a cselekedeteiről meg ne is beszéljünk. A mostani szégyenletes megnyilatkozása sajnos valószínűleg nem az utolsó. (Uriél, Közép-Izrael)

- Mekkora idióta! (Aláírás nélkül)

- Peresz úr! B 12 vitaminhiánya van? (Hanna)

- Peresz most felfedte az igazi arcát. Olyan ő, mint a neonácik, akik hasonló megnyilatkozásokat tesznek. (Aláírás nélkül)

- Az elnökünk megbotlott, úgy látszik, hogy a kora miatt... (Menáhem, Herzlia)

- Ez történik, ha egy 84 éves szenilis elnököt választunk. (Oren)

- A buta jobboldali olvasók (az izraeli jobboldaliakról van szó - H. J. megj.) most rágalmazzák Pereszt, pedig az államelnök semmit nem mond ok és szándék nélkül. (Realista)

- Peresz, ez az ostoba olyan nagy követ dobott a kútba, amelyet száz bölcs sem lesz képes kiemelni onnan. Valóságos aranybánya ez a mondás az antiszemiták számára, s ennek az ostoba embernek a megnyilatkozását több nemzedéken át fogják idézni. (...) (Ávi Ecvador)

- Zavarodott aggastyán. Törvényben kellene korlátozni a magasbeosztású állami vezetők legfelsőbb életkorát, hogy ne hozzanak szégyent az országra. (Aláírás nélkül)

- Peresz pontosan azt mondta, amit az antiszemiták mindig is állítottak: A zsidók uralják az egész világot. S ha nem így van, akkor miért mondja ezt Peresz is? De ha mégis így van, akkor milyen jogon panaszkodunk az antiszemitákra? (...) Hogyan lehetséges az, hogy az összes üldöztetés, a holokauszt után a zsidók ennyire nem veszik figyelembe az ellenük irányuló gyűlölet kiváltó okait? Valaki talán megmagyarázná nekem azt, hogy például az angoloknak, a franciáknak, az olaszoknak, a hottentottáknak s az ördög tudja, még kiknek, miért nincs akkora késztetésük a világuralomra, mint a zsidóknak? (Icik, Tel-Aviv)

- Mit akartok? Amit Peresz kimondott, az csak egy vékonyka szelete a valóságnak. (Bétár mozgalom, Budapest)

- Peresz mondjon le! Nem hiányoznak nekünk itthon és külföldön egy öregember szerencsétlen megnyilatkozásai okozta bonyodalmak. (Aláírás nélkül)

- Ostoba elnökünk van. (Zehává)

- ,,Élet és halál múlik a szavakon" (Példabeszédek könyve 18/21 - H. J. megj.) Mennyivel egyszerűbb lenne most a helyzetünk, ha Peresz azt mondta volna, hogy vásárolunk Magyarországon, és nem azt, hogy fölvásároljuk Magyarországot. Csakhogy az előbbi változatot az izraeli büszkeség nem engedte mondatni vele. (Peéri)

- (...) Azt hiszitek, hogy a gójok megtűrik majd a Pereszhez hasonló balos zsidókat, s egyáltalán minden zsidót, ezeknek az ostobáknak a fecsegése, hencegése és dölyfössége miatt? (Aláírás nélkül)

- Aki Pereszt támadja, és nem a magyar rasszistákat, az egy nulla, szánalmas, gyáva, nem cionista és diaszpóra szellemiségű alak. (Aláírás nélkül)

Jó étvágyat, Sanyikám!

Csintalan Sándor, mint emlékezetes, a Hír TV-ben egy betelefonálós műsorban valakinek azt mondta, hogy a Hősök terén megeszi a cipőjét (a magyarul jól tudók ilyenkor azért kalapot szoktak mondani...), ha Peresz tényleg Magyarország fölvásárlásáról beszélt. De miután közzétettük az első, majd a második héber nyelvű írásos bizonyítékot is, sőt az izraeli nagykövetség is beismerte, a mi Sándorunk úgy módosította nyilvános étkezési szándékát, hogy csak akkor hajlandó asztalhoz ülni, ha neki Peresz ezt személyesen mondja.

Nos, nem hisszük, hogy a világ fölvásárlásáról álmodó Simon Peresznek lenne ideje Csintalan Sándorral társalogni. Elég bizonyíték a mostani írásunkhoz mellékelt, s az izraeli Máárív által közzétett videó. Egyébként, habár szegény ember vagyok, de Csintalan Sándor Hősök terei lakomájához szívesen hozzájárulok bobai termésű csípős paprikával és egy liter Ság hegyi rizlinggel. De a cipőmet nem adom.

Hering József
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megnyilatkozásai, szentkoronaradio, megnyilatkozását, leantiszemitázva, nagykövetségének, magyarországgal, fölvásárlásáról, megnyilatkozása, lengyelországot, zsurnalisztikai, cselekedeteiről, hottentottáknak, jobboldaliakról, agyonhallgatta, antiszemitákra, magyarországon, magyarországot, magasbeosztású, összejövetelen, kijelentésével, fölvásároljuk, fölvásárolják, vitaminhiánya, példabeszédek, betelefonálós, szerencsétlen, államelnöknek, megmagyarázná, dinamizmusunk, megerősítette, világuralomra, magyargyűlölő, meghazudtolta, fordításunkat, bizonyítékot, szégyenletes, hazai szoclib, tekintélyes izraeli, izraeli államelnök, tel-avivi Hilton, kereskedelmi összejövetelen, izraeli gazdaság, fölvásárolt országok, általában magyargyűlölő, zsurnalisztikai etikát, megsértett nemzeti, elnöki szóvivő, alábbi videón, korábbi beszámolóink, fenti videón, következőt mondja, dinamizmusunk jóvoltából, Simon Peresz, Fölvásároljuk Magyarországot”, Magyar Köztársaság Külügyminisztériumának, Nemzeti Hírhálón, Magyar Nemzet, Shiri Zsuzsa, Magyar Rádió, Magyar Távirati Iroda, Ájelet Frisst, Ájelet Friss, Jediot Áháronot, Peresz Magyarországgal, Csintalan Sándor, Simon Peresz Magyarországgal, Fölvásároljuk Manhattant, Máárív Simon Peresz, Amit Peresz, Simon Peresznek, Csintalan Sándorral, Csintalan Sándor Hősök, Hering József,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Muratáj  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Föld napja április 22  Maradék idő  Esti kép  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Föld napja április 22  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  György napra  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Gaál Viktor gondolata  Beney Zsuzsa  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Maradék idő  György napra  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Pillangó  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Naplemente  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Gondolatok az életről és szere...  Bella István: Zsoltár  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Mindenünk, amink van, amit sze...  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Emlék  György napra  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Emlék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  A Mester kezének érintése  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Föld napja április 22  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Maradék idő  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Pillangó  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
hazai szoclib, tekintélyes izraeli, izraeli államelnök, tel-avivi Hilton, kereskedelmi összejövetelen, izraeli gazdaság, fölvásárolt országok, általában magyargyűlölő, zsurnalisztikai etikát, megsértett nemzeti, elnöki szóvivő, alábbi videón, korábbi beszámolóink, fenti videón, következőt mondja, dinamizmusunk jóvoltából, videón elhangzott, gazdasági helyzet, izraeliek tehetségének, izraeli olvasók, izraeliek pontosan, jelenlegi hazai, budapesti kormány, világ egyes, múltbeli eredményei, mostani szégyenletes, igazi arcát, elnökünk megbotlott, kora miatt, buta jobboldali, izraeli jobboldaliakról, államelnök semmit, ostoba olyan, antiszemiták számára, ostoba embernek, megnyilatkozását több, magasbeosztású állami, antiszemiták mindig, zsidók uralják, egész világot, összes üldöztetés, holokauszt után, zsidók ennyire, ellenük irányuló, ördög tudja, vékonyka szelete, öregember szerencsétlen, előbbi változatot, izraeli büszkeség, gójok megtűrik, magyar rasszistákat, betelefonálós műsorban, második héber, izraeli nagykövetség, világ fölvásárlásáról, mostani írásunkhoz, izraeli Máárív, megnyilatkozásai, szentkoronaradio, megnyilatkozását, leantiszemitázva, nagykövetségének, magyarországgal, fölvásárlásáról, megnyilatkozása, lengyelországot, zsurnalisztikai, cselekedeteiről, hottentottáknak, jobboldaliakról, agyonhallgatta, antiszemitákra, magyarországon, magyarországot, magasbeosztású, összejövetelen, kijelentésével, fölvásároljuk, fölvásárolják, vitaminhiánya, példabeszédek, betelefonálós, szerencsétlen, államelnöknek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.